Som Danmarks eneste certificerede CarbonQ forhandler tilbyder vi eksklusive keramiske coatings. Vi benytter også produkter fra Aqua Coatings, Tac System, Carpro. Disse tilfører din bils overflade et glaskeramisk lag, som selv ikke nyproducerede biler har. Det sikrer dig en række fordele:

Færre ridser

Vores coatings giver din bils overflade en enestående hårdhed og fleksibilitet, som er med til at modvirke finere ridser – både ved uheld og i forbindelse med almen slidtage fra vind og vejr. Er din bil ridset inden coatingen, kan vi fjerne op til 95 % af ridserne.

CarbonQ 10H

Carbon 10H, vores mest eksklusive keramiske coating, er skabt af unikke formler og additiver, som giver coatingen en hårdhed svarende til 10H i blyantskalaen og gør, at en enkelt behandling holder i op til 5 år.

Førsteklasses fremtoning

Vores coatings giver din bil en særlig dybde i lakken og en enestående glans. Behandlingen gør, at din bil ser ud som ny, selv vask efter vask og med det skiftende vejr, som det danske klima byder på.

Lettere vedligeholdelse

Vores coatings smudsafvisende egenskaber er så gode, at selv insekter ikke længere sætter sig fast på overfladen. Det gør, at karosseriet holder sig renere i meget længere tid end ved andre lakbehandlinger og sammenlignet med andre af markedets coatings.

Længere levetid

Vores coatings er varmebestandige og beskytter mod UV-stråler, hvilket gør, at lakken står skarpt længere. Desuden virker den stærkt reducerende på den oxidationsproces, der naturligt tærer på bilen og får den til at se ældre ud.

Super hydrofobi

Vores coatings har desuden super hydrofobiske egenskaber, som er et must for entusiaster inden for “water beading”, idet vand både fra oven og fra vejen ganske enkelt preller af bilen.

Find den rette type coating til din bil – er du til 2, 3 eller 5 års holdbarhed?

Hvilken keramiske coating vælger du?