20% RABAT PÅ PPF!

HVAD SIGER KUNDERNE?

Poul Madsen
Poul Madsen
Read More
Stor anbefaling herfra.
Rafal er en fantastisk flink, tillidsvækkende og samvittighedsfuld ung mand. Han får bilen til at stå flottere end ny bil, bilen bliver smudsafvisende og nem at vaske. Kan på det varmeste anbefale RL Studio.
Lasse Bjerregaard Kristensen
Lasse Bjerregaard Kristensen
Read More
Rafal var utroligt flink og hjælpsom…
Rafal var utroligt flink og hjælpsom til at besvare spørgsmål angående vores nye Tesla model y's lak. Den blev coated og han lånte vores lakstift og plettede diverse stenslag. Kæmpe anbefaling.
Peter Andreasen
Peter Andreasen
Read More
Super flot arbejde. 🙂
Vi havde vores fabriksnye sorte Tesla model Y forbi RL Studio for at få en Titan Coating inden den nu skal til at på vejen. Super service, holder hvad de lover og fantastisk flot resultat. Mange tak for god behandling RL Studio. Vh Peter Andreasen
 Jan Meyhoff Christensen
Jan Meyhoff Christensen
Read More
Min "nye" Skoda Enyaq iV Coupe RS har…
Min "nye" Skoda Enyaq iV Coupe RS har lige fået den store tur ved RL Studio og er bare blevet super flot. Vandet preller af så fremtidig vedligeholdelse bliver let. Der min 3. bil, som har fået lakforsegling ved RL Studio. Kan kun anbefale at få bilen behandlet her.
Anders Johansson
Anders Johansson
Read More
Sublim service
Jeg var på opfordring forbi RL Studio, da min helt nye Seat Leon havde fået nogle genstridige gullige pletter på taget, der ikke lod sig fjerne. Jeg fik råd og vejledning og endte med at få det fjernet - sågar uden beregning. Yderst professionel og behagelig service. Jeg er hermed kunde fremover.
Previous
Next

PPF-FOLIE: DEN BEDSTE LAKBESKYTTELSE MOD STENSLAG OG RIDSER

PPF (Paint Protection Film) er den perfekte løsning til dig, hvis du vil bevare det perfekte udseende af din bils lak uden skrammer og ridser i mange år. Vores virksomhed er den eneste i Silkeborg, der er certificeret for den førende Flexishield-folie. Hundredvis af indpakkede biler og certifikater bekræfter den høje kvalitet af vores tjenester og det faktum, at vi kun bruger premium produkter med evnen til selvregenerering under påvirkning af varme og vandafvisende egenskaber. Indpakning af en bil med folie er blevet værdsat på globale markeder som en holdbar, modstandsdygtig og æstetisk form til at beskytte køretøjet mod forskellige skader.

HVORFOR ER DET VÆRD AT BESKYTTE LAKKEN?

PPF folie er i øjeblikket den bedste beskyttelse af lakken. Den beskytter karosseriets dele imod ridser, stenslag og små parkering skader.

Den beskytter også mod påvirkning fra miljøet som f.eks. syreregn, vejsalt, fugleklatter mm.

Folien er fuldstændig gennemsigtig, og man ligger derfor slet ikke mærke til den.

Populære steder at påfører PPF er b.la. fronten, sideskørter, motorhjelm og andre udsatte områder.

Det er meget populært at påfører PPF på nye biler, så man beskytter dem godt fra start.

VI ER CERTIFICERET PPF MONTØR

  • Beskyttelse: PPF stenslagsfolie fungerer som en barriere mellem din bils lak og ydre faktorer som vejr, sten, fuglelort osv. Den beskytter mod ridser, stenslag og UV-skader.

  • Bevarer gensalgsværdien: En velholdt bil vil altid have en højere gensalgsværdi end en bil, der ikke er blevet plejet. Lak beskyttelsesfilm er med til at bevare din bils værdi ved at holde den i nyt udseende.

  • Usynligt: Vores type af beskyttelsesfilm er stort set usynlig, når den er installeret. Det gør den ideel til dem, der ønsker at beskytte deres bils lak uden at ændre dens udseende.

  • Holdbarhed: PPF stenslagsfolie er designet til at modstå elementerne og holde i årevis. Med den rette pleje vil din film fortsætte med at beskytte din bils lak længe efter, at den er blevet installeret.

BILLIGSTE PPF PRISER I HELE LANDET🇩🇰

Match gerne vores priser mod andre danske leverandører. Vi er sikrer på ingen slår os!

SØLVPAKKE

FRONTPAKKE (Bestseller)

Fra 1.995
(Før: 2.395)

Tidsforbrug: 1 dag

BESKYTTELSEN INKLUDERER

GULDPAKKE

FRONTPAKKE (Bestseller)

Fra 7.196
(Før: 8.995)

Udførelsestid: op til 3 dage

BESKYTTELSEN INKLUDERER

*vi anbefaler at beskytte resten af bilen med Keramisk eller Elastomer coating med 15% RABAT

GRATIS LÅNEBIL VED DENNE PAKKE

PLATIN

FULD FRONTPAKKE

Fra 9.200
(Før: 11.500)

Udførelsestid: op til 4 dage

BESKYTTELSEN INKLUDERER

*vi anbefaler at beskytte resten af bilen med Keramisk eller Elastomer coating med 20% RABAT

GRATIS LÅNEBIL VED DENNE PAKKE

BESTSELLERS