Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje.

Vi har specialiseret os i ”detailing” på både nye og brugte biler:

En særligt dybdegående måde at pleje og beskytte overfladen på, som giver et førsteklasses kosmetisk resultat og får bilen til at holde sin værdi længere. Vask efter vask. Sæson efter sæson.

Det betyder, at bilpleje hos os ikke kan sammenlignes med den, du får på et almindeligt værksted. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede 4nano forhandler, og 99 % af vores produkter kommer fra denne internationalt anerkendte og teknologisk innovative samarbejdspartner.

Hos os kommer din bil derfor i hænderne på en specialist. Som i den grad er grundig. Går op i detaljen. Ikke går på kompromis med produkterne. Og hellere bruger en time for meget end for lidt.

Faktisk bruger vi i gennemsnit fire arbejdsdage på at levere det resultat, vi synes, din bil har fortjent.

Tidsforbrug, resultat og pris afhænger selvfølgelig af hvilken ydelse, du vælger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 22 50 71 og få en snak om det rette valg!

Det siger vores kunder

Gennemsnitlig bedømmelse

5.00 Average  25 Reviews
RL Studio
Kommer med en båd som "bare" skulle gøres forårs klar. Men jeg føler faktisk vi har fået en NY båd! Helt utrolig flot stykke arbejde af kaleche, sæder og glasfiber. Snavs som jeg troede var noget man måtte affinde sig med på en ældre model, der ligger i vind og vejr sommer efter sommer - står nu i fineste glans. Jeg gir min varmeste anbefaling til RL studio, hvor alt fungerede som aftalt - og et resultat som virkelig er i top.
RL Studio
Havde lige min "nye" brugte Fiesta forbi Raffa til en kærlig omgang, inden vinteren og saltningen sætter ind for alvor. Bilen fik "premium-pakken," og vips var alle de vaskeridser, som den havde erhvervet sig i løbet af dens tid som leasing bil pist væk. 🙂 Desuden blev de mange stenslag, som den også havde inkasseret, beskyttet godt mod elementerne og saltbilernes rasen. Så er de klar til at få en kærlig hånd og en lak-pen til foråret. 🙂
RL Studio
Virkelig flot arbejde ��
RL Studio
Alle pengene værd. Efter den keramiske coating - x coat har bilen aldrig været nemmere at vaske, noget alle bør ligge en investering i.
RL Studio
Super venlig, omhyggelig og en meget flot bil efter behandling hos jer. Vi kan varmt anbefale at få ordnet bilens lak hos jer�