OM OS

MODERNE BEHANDLINGER

Vask, polering, coating, PPF & meget mere

ORDENTLIGE METODER

Vi gør kun brug af ordentlige metoder, og gode materialer.

MALING BESKYTTELSE FILM

Vi er eksperter i montering af PPF film

BESKYT DIN BIL SAMMEN MED OS

Hos RL Studio har vi beskæftiget os med kosmetisk pleje og detailing siden 2015 hvor Rafal efter en lang militærkarriere valgte at følge sin drengedrøm inden for kosmetisk bilpleje. Helt fra begyndelsen var vores hovedinteresse at passe bedst muligt på jeres biler, både og motorcykler. Det er takket være dig, at vi er en af midtjyllands bedste klargørings virksomheder, og vi udvikler os konstant for at netop kunne tilbyde den bedste service.

Du har her med fagfolk at gøre med erfaring og en stor passion for bilpleje og bilindustrien generelt. Takket være os bliver din bil smuk og glansfuld, og det er os en fornøjelse at klargøre den ned til mindste detalje.

Hvis du er på udkig efter en tillidsvækkende bilpleje virksomhed, hvor din bil er i trygge hænder og servicen er i top er RL Studio formentligt det rette sted. Hos os vil den valgte ydelse blive udført til tiden og bilen afleveret som aftalt.

Drengedrømmen gik i opfyldelse, den seneste årrække og knap 10 års professionel erfaring er blevet til adskillelige biler, både, motorcykler samt specialopgaver. Vi nyder at se det skinnende resultat, men endnu mere de mange afleveringer, hvor kunden bliver blæst bagover af vores finish.