Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje.

Vi har specialiseret os i ”detailing” på både nye og brugte biler:

En særligt dybdegående måde at pleje og beskytte overfladen på, som giver et førsteklasses kosmetisk resultat og får bilen til at holde sin værdi længere. Vask efter vask. Sæson efter sæson.

Det betyder, at bilpleje hos os ikke kan sammenlignes med den, du får på et almindeligt værksted. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede 4nano forhandler, og 99 % af vores produkter kommer fra denne internationalt anerkendte og teknologisk innovative samarbejdspartner.

Hos os kommer din bil derfor i hænderne på en specialist. Som i den grad er grundig. Går op i detaljen. Ikke går på kompromis med produkterne. Og hellere bruger en time for meget end for lidt.

Faktisk bruger vi i gennemsnit fire arbejdsdage på at levere det resultat, vi synes, din bil har fortjent.

Tidsforbrug, resultat og pris afhænger selvfølgelig af hvilken ydelse, du vælger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 22 50 71 og få en snak om det rette valg!

Det siger vores kunder

Gennemsnitlig bedømmelse

5.00 Average  25 Reviews
RL Studio
Det er lang tid siden jeg har fået sådan en service!!! Meget profesionelle og grundig. 5 stjerner fra os, vi er meget glad for at få en splint ren bil tilbage. Tusind tak Rafal !!!
RL Studio
Det er noget flotteste jeg har set
RL Studio
Alt er bare super ikke sidste gang vi kommer her �����
RL Studio
Havde lige min "nye" brugte Fiesta forbi Raffa til en kærlig omgang, inden vinteren og saltningen sætter ind for alvor. Bilen fik "premium-pakken," og vips var alle de vaskeridser, som den havde erhvervet sig i løbet af dens tid som leasing bil pist væk. 🙂 Desuden blev de mange stenslag, som den også havde inkasseret, beskyttet godt mod elementerne og saltbilernes rasen. Så er de klar til at få en kærlig hånd og en lak-pen til foråret. 🙂
RL Studio
Professionelt arbejde. Grunding info om forventet resultat inden start. Bil. Audi S4 Avant . Årg 2004 med original lak. RL Studio har stået for at rette bilka buler og efterfølgende polering - keramisk coating af Fantastisk resultat. God information om pleje af lak mm. ved afhentning af bilen. Tak til Rafal for super service. Martin