Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje.

Vi har specialiseret os i ”detailing” på både nye og brugte biler:

En særligt dybdegående måde at pleje og beskytte overfladen på, som giver et førsteklasses kosmetisk resultat og får bilen til at holde sin værdi længere. Vask efter vask. Sæson efter sæson.

Det betyder, at bilpleje hos os ikke kan sammenlignes med den, du får på et almindeligt værksted. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede 4nano forhandler, og 99 % af vores produkter kommer fra denne internationalt anerkendte og teknologisk innovative samarbejdspartner.

Hos os kommer din bil derfor i hænderne på en specialist. Som i den grad er grundig. Går op i detaljen. Ikke går på kompromis med produkterne. Og hellere bruger en time for meget end for lidt.

Faktisk bruger vi i gennemsnit fire arbejdsdage på at levere det resultat, vi synes, din bil har fortjent.

Tidsforbrug, resultat og pris afhænger selvfølgelig af hvilken ydelse, du vælger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 22 50 71 og få en snak om det rette valg!

Det siger vores kunder

Gennemsnitlig bedømmelse

5.00 Average  25 Reviews
RL Studio
Flot arbejde. Kan klart anbefales
RL Studio
RL Studio - Exclusive Auto Detailing, har idag kælet godt og grundigt for min BMW 520d Touring og jeg er mere en tilfreds med resultatet. Jeg købt sådan en "forårs rengøring", til biler som har haft en hård vinter. Det er tydeligt at, de ved hvad de snakket om og der er rigtig god sparring og information at hente for at vedligeholde resultatet - så man får mest mulig glæde af det. Og det er ikke sidste gang jeg, vil gøre brug af RL Studio - Exclusive Auto Detailing. I will be back..
RL Studio
Det er noget flotteste jeg har set
RL Studio
Er du typen der kan lide at gøre tingene selv får du super lækre produkter til en overkommelig pris på RL's webshop � og det er produkter der fungere �
RL Studio
Det er lang tid siden jeg har fået sådan en service!!! Meget profesionelle og grundig. 5 stjerner fra os, vi er meget glad for at få en splint ren bil tilbage. Tusind tak Rafal !!!