Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje.

Vi har specialiseret os i ”detailing” på både nye og brugte biler:

En særligt dybdegående måde at pleje og beskytte overfladen på, som giver et førsteklasses kosmetisk resultat og får bilen til at holde sin værdi længere. Vask efter vask. Sæson efter sæson.

Det betyder, at bilpleje hos os ikke kan sammenlignes med den, du får på et almindeligt værksted. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede 4nano forhandler, og 99 % af vores produkter kommer fra denne internationalt anerkendte og teknologisk innovative samarbejdspartner.

Hos os kommer din bil derfor i hænderne på en specialist. Som i den grad er grundig. Går op i detaljen. Ikke går på kompromis med produkterne. Og hellere bruger en time for meget end for lidt.

Faktisk bruger vi i gennemsnit fire arbejdsdage på at levere det resultat, vi synes, din bil har fortjent.

Tidsforbrug, resultat og pris afhænger selvfølgelig af hvilken ydelse, du vælger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 22 50 71 og få en snak om det rette valg!

Det siger vores kunder

Gennemsnitlig bedømmelse

5.00 Average  25 Reviews
RL Studio
Det er lang tid siden jeg har fået sådan en service!!! Meget profesionelle og grundig. 5 stjerner fra os, vi er meget glad for at få en splint ren bil tilbage. Tusind tak Rafal !!!
RL Studio
Virkelig flot arbejde ��
RL Studio
Service i stor stil!! Fik en god snak om diverse produkter. Alt i alt en kanon oplevelse! �
RL Studio
Jeg har lige fået keramisk coating på min nye Superb, og hvor er den bare blevet flot! Er super tilfreds med resultatet. Og så er servicen helt i top ��
RL Studio
Alle pengene værd. Efter den keramiske coating - x coat har bilen aldrig været nemmere at vaske, noget alle bør ligge en investering i.