Betaling

RL Studio modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Diners club og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

RL Studio bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage i hele Danmark. Vi sender normalt dine varer indenfor 24 timer.

Ordrer sendes i samarbejde med Shipmondo.dk.

Ordre på over 20kg kan kun afhentes ved RL STUDIO. (Fragtudbyder tillader ikke pakker over 20kg)

Priser for forsendelse afhænger af modtageradresse, vægt og størrelse på pakken.
Vi sender fragtfrit når du handler for over 795,- i Danmark, dog sender vi kun til din nærmeste pakkeshop eller erhvervsadresse. Er du ikke hjemme og fragtmanden derfor ikke kunne levere din pakke kan du blive opkrævet et gebyr ud fra fragtudbyderens takster.

OBS! Vi tager forbehold for forsinkelser hos fragtleverandør, for udsolgte og udgåede varer, samt leveringssvigt fra vores leverandører.

RL Studio er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten.
Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. RL Studio dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamationer rettes der henvendelse direkte til RL studio.

Reklamationer sendes til:

RL Studio

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Pakker må ikke sendes til pakkeshop.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Hos rlstudio.dk gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, du modtager varen.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Væsker skal afleveres i ubrudt emballage, brugte og snavsede varer tages ikke retur.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal man senest 14 dage efter, returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@rlstudio.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Dette gør du ved, at benytte vores standard fortrydelsesformular. Den finder du her (PDF Fortrydelsesformular RL Studio)(Word Fortrydelsesformular RL Studio ) Vi gør opmærksom på, at original faktura/kvittering skal vedhæftes for den købte vare.

Du skal afholde alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Som kunde bærer du det økonomiske ansvar for, at den returnerede vare kommer tilbage til vores lager.

 

Forbehold

Forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte varer m.v.

RL Studio Shop tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Persondatapolitik (GDPR)

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos rlstudio.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos rlstudio.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@rlstudio.dk

Klagemuligheder

Oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: info@rlstudio.dk, hvis vi ikke i fællesskab kan finde en løsning kan følgende kontaktes:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@rlstudio.dk